“Marino Keulen gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018”Tijdens de bestuursvergadering van Open Vld-Lanaken op woensdag 22 november 2017 is Marino Keulen aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Hij was de enige kandidaat-lijsttrekker die zich in september gemeld had bij afdelingsvoorzitter Johnny Grosemans.

“Als uittredend burgemeester heb ik de ambitie om vanaf 2019 Lanaken opnieuw te besturen. Een eerste stap om die ambitie te realiseren is de lijst van Open Vld trekken in Lanaken. Ik ben dan ook vereerd dat het bestuur mij deze opdracht toevertrouwd”, aldus Marino Keulen. “In 2012 haalden we 42,3% en we willen absoluut de grootste partij blijven in Lanaken. De afgelopen jaren hebben we de gemeente met een goede ploeg deskundig bestuurd en indien de kiezer ons de mogelijkheid geeft, willen we dit graag verderzetten.”

Met deze aanduiding als lijsttrekker zal Marino Keulen voor de derde keer lijsttrekker zijn in Lanaken (2006-2012-2018) voor Open Vld.

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Contacteer mij gerust.