Open Vld-Lanaken houdt de vinger aan de pols


De zeven informatiebijeenkomsten die Open Vld-Lanaken de afgelopen weken georganiseerd heeft in elk kerkdorp waren een manier om te luisteren naar de mening van de inwoners. De aanwezigen kregen eerst een presentatie met een overzicht van het beleid van de afgelopen jaren én een vooruitblik op de komende jaren. Waarbij ook steeds aandacht besteed werd aan het kerkdorp waar de bijeenkomst zelf doorging. Nadien was er ruimte voor vragen van de aanwezigen.

“Mensen konden met hele praktische problemen bij ons terecht en de aanwezige schepenen konden hen dan een antwoord op maat geven”, aldus burgemeester Marino Keulen.

“Opvallend was dat de meest voorkomende vragen gingen over zwerfvuil en verkeersveiligheid voor de eigen deur”, stelt Keulen vast. “Daarvoor heeft de gemeente een systeem van meldingskaarten (via de attent of via het e-loket) waarbij het probleem onmiddellijk door de gemeentelijke diensten aangepakt kan worden. Dit werkt zeer goed en naar ieders tevredenheid.”

Met deze rondgang wou Open Vld-Lanaken vooral een oor te luister leggen bij de inwoners van Lanaken. “Ik denk dat we daarin geslaagd zijn,” vervolgt Marino Keulen, “we konden niet elk probleem onmiddellijk oplossen, maar wel duidelijk stellen dat we de bekommernis delen en op termijn een oplossing bieden.”

Mocht u nog een opmerking of een vraag hebben, kunt u deze steeds mailen naar openvldlanaken@gmail.com.

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Contacteer mij gerust.