Marino Keulen | Open VLD Lanaken
Burgemeester Lanaken & Parlementslid Vlaams Parlement

GOESTING IN DE TOEKOMST!
E-mail | Facebook | Twitter | Google+ | Video

woensdag 14 maart 2012

Gemeente Lanaken opent rouwregister ter nagedachtenis slachtoffers busramp Zwitserland

14/03/2012 - Het gemeentebestuur van Lanaken opent een rouwregister ter nagedachtenis van de slachtoffers van de busramp in Zwitserland. Vanaf morgenochtend 9u kan men in het gemeentehuis terecht om dit rouwregister te ondertekenen. Sinds vanmiddag hangen de vlaggen aan het gemeentehuis van Lanaken halfstok.
Burgemeester Marino Keulen: “Namens de gemeente Lanaken wil ik onze deelneming betuigen aan de nabestaanden van de slachtoffers van de ramp in Zwitserland. We willen hun sterkte toewensen en de gewonden een voorspoedig herstel. Er zijn geen woorden om datgene wat gebeurt is een plaats te geven. Ook in Lanaken is er grote betrokkenheid bij dit ongeval en willen de mensen hun deelneming betuigen. Daarom dat wij een rouwregister openen in het gemeentehuis zodat onze inwoners hun gedachten en gevoelens van medeleven hierin kunnen neerschrijven. Wij zullen dit rouwregister achteraf overmaken aan het stadsbestuur van Lommel en Leuven (Heverlee).”

Het rouwregister kan morgen ondertekend worden vanaf 9u tot 12.00u in het gemeentehuis van Lanaken. Vrijdag kan dit van 9u doorlopend tot 14u. Ook volgende week zal het rouwregister nog ondertekend kunnen worden.