Er komt een tweede editie van het Stripfestival in Lanaken

Zondag 17 oktober 2010 - Cultrueel Centrum Lanaken | Na het succesverhaal van vorig jaar hebben de diensten cultuur, evenementen, de Academies voor woord en muziek en beeldende kunsten en Stripwinkel Wonderland opnieuw de handen in elkaar geslagen om een tweede editie van stripfestival te organiseren in Lanaken.

Deze gaat door op zondag 17 oktober 2010 in het Cultureel Centrum. De ganse zondag staat het Cultureel Centrum in het teken van strips.

Er is een grote stripbeurs met nieuwe en tweede handsstrips en minstens 5 bekende en beloftevolle tekenaars zullen er signeren. De hele dag lang zijn er filmvertoningen, voorstellingen (met o.m. Het Stripconcert van Kim Duchateau en Jan De Smet) en workshops en elke bezoeker, jong of oud, kan zich laten onderdompelen in de wereld van de strip en animatie. ‘Het enthousiasme en aantal bezoekers was vorig jaar zo groot dat het nu opnieuw moet lukken’: zegt schepen van cultuur Mark Curvers. De stripfiguur ‘Jan van Pietersheim’ wordt dit jaar het uithangbord van het stripfestival.

Neem alvast een kijkje op www.stripfestivallanaken.be

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Contacteer mij gerust.