Marino Keulen | Open VLD Lanaken
Burgemeester Lanaken & Parlementslid Vlaams Parlement

GOESTING IN DE TOEKOMST!
E-mail | Facebook | Twitter | Google+ | Video

vrijdag 16 april 2010

5e Jobmarkt komt er aan in Lanaken

16/04/2010 - In maart van dit jaar waren er 954 werkzoekenden in Lanaken, 8,49% van de beroepsbevolking.

Voor de vijfde maal organiseert de Lokale Werkwinkel, i.s.m. de Gemeente Lanaken, een Jobmarkt in het Cultureel Centrum van Lanaken op dinsdag 20 april van 10u tot 18u.

Werkzoekenden, schoolverlaters en jobstudenten kunnen er terecht bij een 60-tal standhouders : werkgevers, uitzendkantoren en allerlei andere partners van de Lokale Werkwinkel.

Tevens worden er ook workshops gegeven met de volgende thema’s: “Werken met interim”, “Solliciteren”, “Mijn CV opstellen” en “Tewerkstellingsmaatregelen”.

Ook voor werkgevers loont het de moeite om een bezoek te brengen aan deze Jobmarkt of aan de Werkwinkel. Zij kunnen er vacatures plaatsen en krijgen informatie over tewerkstellingsmaatregelen.

Speciaal voor deze gelegenheid komt er een Jobmarktkrant uit, die de dag zelf aan het onthaal zal verdeeld worden met oa. de gegevens van de standhouders, zaalplan, vacatures.

De toegang tot deze Jobmarkt is gratis. Dit jaar verwachten wij ongeveer 1500 bezoekers

Tot slot nog dit: in maart van dit jaar waren er 954 werkzoekenden in Lanaken, 8,49% van de beroepsbevolking..

Enkele standhouders: VDAB, Defensie, Politie, Academisch ziekenhuis Maastricht, Ziekenhuis ZO-Limburg, Meulenberg transport (NL), Partena, …

Contactpersoon : Anne-Pascale Willemaers – Gemeente Lanaken
tel. 089/73 92 66 email anne-pascale.willemaers@lanaken.be