Campagnesecretariaten in Hasselt en Lanaken

06/05/2009 - De aftrap is gegeven. De verkiezingscampagne trekt zich op gang. Plakploegen rijden af en aan en steeds meer kandidaten verschijnen langs de straatkant. Kortom, de strijd is begonnen. 

Nu begint het echte werk: folders vouwen, brieven in enveloppen stoppen, postzegels kleven, afspraken maken voor debatten, interviews, nog meer borden plaatsen...Om alles gestructureerd te laten voorlopen, opent Open Vld-lijsttrekker Marino Keulen vanaf maandag twee campagnesecretariaten in Hasselt en Lanaken. In deze twee uitvalsbasissen zullen de activiteiten omtrent de verkiezingen zich centraliseren.

De voormalige jeugdrechtbank aan de Bampslaan 21 in Hasselt doet vanaf maandag dienst als logistiek centrum voor affiches en campagnemateriaal. Kandidaten kunnen er terecht voor allerhande ondersteuning. Ook de media kunnen zich hier uitgebreid informeren over de campagne.

Het secretariaat in Lanaken bevindt zich in de Stationsstraat 18. Hier centraliseert zich de campagne voor het Maasland. Deze locatie doet eveneens dienst als uitvalsbasis van de Keulen-troepen.

U kan de campagnesecretariaten van Marino Keulen vanaf maandag bereiken op onderstaande coördinaten:
HASSELT
Bampslaan 21 | 3500 Hasselt
011 21 50 64

LANAKEN
Stationsstraat 18 | 3620 Lanaken
089 71 17 21

info@marinokeulen.be

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Contacteer mij gerust.